3e Living Values ontmoetingsdag

Je proeft enthousiasme, diversiteit en saamhorigheid op de 3e LIVING VALUES ONTMOETINGSDAG  in april 2017. Mensen uit verschillende delen van Nederland ontmoeten elkaar een dag lang om hun ervaringen, ideeën en vragen over het toepassen van Living Values Educatie (LVE) te delen. Sommigen zijn al langer bezig met Living Values waarden, andere zijn nog vrij nieuw in het gebruiken van de Living Values waarden in hun leven; privé, op hun werk of in hun buurt of wijk.

Het is een mooie dag met een meditatieve start met muziek, halverwege een heerlijke lunch en een wandeling waarbij Jael  – van huis uit natuurpedagoog – http://www.natuurpedagoog.nl ons inspireert om met andere ogen naar de natuur om ons heen te kijken.

Na een korte kennismaking, want niet iedereen heeft elkaar eerder ontmoet, beginnen we met het programma van die dag.

Op het Programma staan:

* het verloop van het opstarten van een Haags kinderdagverblijf op basis van Living Values Educatie,

* een try out  van een ‘LVE workshop voor jonge gezinnen’ uit Noord-Nederland,

* een visualisatie oefening over je eigen houding en waarden als Niet-Europeanen je nieuwe buren worden

* ervaringen van een begeleider op een school voor Voortgezet Onderwijs om ‘thuiszitters’ weer in contact met zichzelf, de school en het schoolleven te brengen.

Keer op keer blijkt dat het inzetten en beleven van waarden mensen verbindt en geluk brengt. Moe maar voldaan eindigen we deze dag om 4 uur ‘s middags. Als medewerker van OneMelodie heb ik deze dag ervaren als zeer leerzaam en het is ook een verrijking en verbreding van je eigen kader met betrekking tot het inzetten van waarden. Op naar de volgende ontmoetingsdag in de zomer.

Voor meer info over LVE (er is een nieuwe website!) : http://www.livingvalueseducation.nl

Plezier met elkaar op de 3e LVE Ontmoetingsdag in april 2017

Plezier met elkaar op de 3e LVE Ontmoetingsdag in april 2017