Samenwerken

 
 
Samenwerking is een mooi middel om elkaar te versterken en bij te dragen aan harmonie wereldwijd. Daarom wil OneMelodie graag samenwerken met andere organisaties en/ of bedrijven en personen. 
 
Dit kan bijvoorbeeld door samen activiteiten te organiseren en vorm te geven. Door een ruimte of andere faciliteiten te delen. Of door kennis en ervaring uit te wisselen of te geven. Je respons is welkom!
 
Gedurende ruim een jaar heeft OneMelodie intensief samengewerkt met Stichting Living Values Education Nederland en voor iets kortere tijd met de democratische school ‘De Vrije Ruimte’. Als 3 partners hebben we samen het kinderproject ‘ToGether’ voor kinderen van 6 tot 12 jaar vormgegeven.
Ons gezamenlijke doel: kinderen van alle culturen ondersteunen in hun ontwikkeling tot positief ingestelde mensen die zich bewust zijn van hun eigenwaarde.
Een van de concrete eindresultaten: een CD met Nederlandstalige liedjes over waarden, gezongen door de kinderen zelf (www.onemelodie.nl/de-cd-together-is-uit/)
 
CD 'ToGether' kinderintegratieproject

CD ‘ToGether’ van het kinderintegratieproject


Talenten en middelen
Wil jij je persoonlijk met jouw talenten voor OneMelodie inzetten? Of kan jouw bedrijf of organisatie middelen inzetten om OneMelodie te ondersteunen? Laat het weten en we nemen contact met je op.