De CD ‘Together’ is uit! Eindelijk is het zover!

Er was geduld en ook wel wat uithoudingsvermogen voor nodig maar EINDELIJK IS HET ZOVER! De kinderen, een team van vrijwilligers van de 3 deelnemende organisaties en enkele muzikale professionals zoals Ed Citroen (www.edcitroen.nl), Lonneke Scholten (www.voiceovervrouw.com) en niet te vergeten Ron Mostaard (www.flevomusic.nl) hebben het voor elkaar, de CD van het ‘ToGether’ kinderintegratieproject is KLAAR!

CD 'ToGether'

CD ‘ToGether’

Op de CD staan 10 prachtige liedjes, één gedicht en 2 overdenkingen om je te ontspannen.

Bekijk een video opname van het liedje ‘Geluk’ op het slotfeest. Het was de eerste keer en ook  een beetje onverwacht dat de kinderen dit voor publiek zongen:

De meeste liedjes zijn NIEUW en worden door de kinderen samen gezongen.

Waar gaan ze over? Over dingen in leven waar alle mensen naar verlangen en wat leven mooi en aantrekkelijk maakt zoals geluk, respect, vrede en vertrouwen, je kunnen verplaatsen in een ander.

Voor wie is deze CD bedoeld? Deze CD met liedjes over universele waarden is geschikt voor kinderen én volwassenen en is ook heel goed bruikbaar op scholen en in de kinderopvang.

Beluister alvast het liedje “Sterren Stralen”:

Het liedje “Ik Kàn Het”:

En het gedicht “Vrede”:

 

 

Wil je alle liedjes horen én heerlijk ontspannen met de overdenkingen ‘De Tuin’ en ‘De Zeepbel’, prachtig ingesproken door Marlies van Loon, dan bestel nu de CD voor 7,50 euro bij Stichting Living Values Education Nederland: http://www.livingvalueseducation.nl/contact/