Workshops voor alle culturen

OneMelodie geeft workshops aan mensen van alle culturen en alle leeftijden. De workshops zijn goed te volgen met Nederlands niveau A2.

Wil je meedoen met een workshop van OneMelodie en graag weten welke thema’s zoal aan bod komen? Lees hieronder een beknopte omschrijving van een paar workshops die OneMelodie heeft gegeven.

Introductie ‘Positief Denken en doen’
Wat betekent ‘positief zijn’ en wat doet het met jou? Wat is het effect van ‘negatief zijn’ voor je geest en lichaam? Hoe blijf je positief in je dagelijks leven? Met o.a. tips, grappige voorbeelden van gewoontepatronen en een quiz om je positiviteit te testen.

De kracht van Waarderen
Deze kracht brengt positieve verandering in je leven. Je voelt je beter in beide; je geest en lichaam. Ook verbetert het je relaties. Met praktische informatie en uitwisseling en eenvoudige opdrachten om je ‘waarderend oog’ te oefenen.

OneMelodie workshop - Ken je eigenwaarde.

OneMelodie workshop – Ken je eigenwaarde.

Ken je Eigen waarde
Je wordt je bewust van je eigen goedheid en innerlijke kwaliteiten. Je kijkt ook samen naar de kwaliteiten van iemand die je niet kent. Er is een interview met een gast over hoe kennis van en gebruik van je eigenwaarde je ondersteunt bij hindernissen thuis en op het werk.

Integriteit en innerlijke rust

Wat is de basis van je persoonlijke integriteit en hoe kun je integer blijven onder moeilijke omstandigheden? Samen beantwoorden we deze vragen. Er is een ‘integriteits meter’ met een schaal van 1 tot 10. Welk cijfer geef je jezelf?

Vriendelijkheid en Geluk

Vriendelijkheid lijkt zo gewoon. Toch houdt ieder mens van vriendelijk gedrag. Iedereen heeft ook het vermogen om vriendelijk te zijn. Weet je wat het effect is van een onvriendelijk en een vriendelijk gezicht? Ken je jouw beste acties op het gebied van vriendelijkheid? Op creatieve wijze ga je samen een vriendelijk en een onvriendelijk gezicht vormgeven.

OneMelodie Workshops voor alle culturen - Vriendelijkheid en geluk.

OneMelodie Workshops voor alle culturen – Vriendelijkheid en geluk.

Vakantie voor de geest

Wat betekent vakantie voor jou? Kun je vakantie ook van binnen ervaren?  Wat heb je nodig voor een ‘vakantie voor de geest’ en welke dingen mag je absoluut thuislaten? Vrolijke workshop met veel ontspanningsoefeningen voor lichaam en geest.

Voor ervaringen van deelnemers: www.onemelodie.nl/ervaringen/