Happy new year- best wishes for all

Nieuwjaar 2015

Januari is de mooiste maand van het jaar als je beseft dat vele mensen oprecht mooie gedachten hebben en goede wensen geven aan elkaar. Wat is er mooier dan vooruit te gaan op basis van goede wensen en geluk te ervaren? Je gesteund te voelen door de positieve gedachten en woorden van mensen uit je nabije omgeving?

Met veel plezier doe ik mee aan deze wereldwijde golf van ‘good wishes and pure feelings’. Ik ben ervan overtuigd dat de kern van ieder mens goed is en het liefst goed wil doen. Ook al komt dat niet altijd zo over of doet iemand het tegenovergestelde.

Ieder mens, jong en oud, onafhankelijk van cultuur of land is op zoek naar innerlijke vrede en wil harmonie in leven ervaren. Vrede begint in mijzelf. Het is in feite voortdurend goede en positieve gedachten hebben voor mijzelf en anderen. Laat dit mijn inspanning en succes zijn niet alleen deze maand maar het hele jaar. Kunnen we een golf van ‘eeuwig’ optimisme en realisme verspreiden over de aarde, zelfs tegen de stroom van negatieve denkers en helaas ook doeners in? Wie durft is al begonnen. Doe jij ook mee?

Elena

NB: De inhoud van blogs representeren niet noodzakelijkerwijs standpunten van OneMelodie