Hoe kan ik meedoen?

Initiatief OneMelodie verzorgt op verzoek of in samenwerking met andere organisaties eenvoudige sociale educatie voor mensen van alle culturen. 

Of je nu korte tijd of langer in Nederland woont en ook als je in Nederland geboren bent, het kan lastig zijn om je persoonlijke waarden te blijven herkennen.

Wat zijn mijn persoonlijke waarden of kwaliteiten?

OneMelodie – Wat zijn mijn persoonlijke waarden of kwaliteiten?

Welke waarden zijn belangrijk voor mij en welke waarden zijn belangrijk in de Nederlandse cultuur? Of simpeler gezegd: Wie ben ik en wat is mijn eigen waarde in de Nederlandse maatschappij?

OneMelodie geeft hierover workshops en cursussen voor volwassenen en ook activiteiten voor kinderen (zie Kinderactiviteit)

Wat leer ik tijdens deze activiteiten?

Je leert je persoonlijke waarden (of kwaliteiten) opnieuw kennen. En ze verder te ontwikkelen. Plus je eigen waarde en zelfvertrouwen heel sterk te maken.

Hiervoor is kennis en oefening nodig van wat positief denken en deze waarden in de Nederlandse samenleving betekenen en hoe dat jou kan helpen bij het invullen van jouw bestaan.

OneMelodie - Je leert je waarden herkennen en gebruiken.

OneMelodie – Je leert je waarden herkennen en gebruiken.

Heb je interesse?

Stuur een mailtje als je graag mee wilt doen aan een workshop of een cursus: www.onemelodie.nl/contact/. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Kijk hieronder voor meer informatie over: