Partners

Mede dankzij de samenwerking met een aantal partners, kan OneMelodie bestaan en goed functioneren.

 

Gaav DesignGaav Design Logo RGB
Gaav Design is een jong en enthousiast studentenbedrijf uit Oosterhout. Zij hebben hele mooie postkaarten van enkele kindertekeningen en van de schilderijen van een OneMelodie medewerker gemaakt.

 

KAeP NOTARISKaep-Notaris
De dienstverlening van KAeP NOTARIS richt zich met name op het (pro-actief) adviseren van bedrijven en maatschappelijke organisaties. We zijn dankbaar dat KAeP NOTARIS het mede mogelijk heeft gemaakt voor ons om te bestaan.


logo-living-values-educationLiving Values Education Nederland
OneMelodie maakt dankbaar gebruik van het mooie en internationale educatieve programma rond 12 universele waarden van LIVING VALUES. Er is ook regelmatig contact en overleg met LIVING VALUES Nederland.

 

VWC Utrecht
De Vrijwilligerscentrale Utrecht heeft in 2012 OneMelodie benaderd om VWC Utrechtmee te werken aan het testen van een nieuw aanbod gericht op de versterking van vrijwilligersorganisaties. Met hulp van OneMelodie is dit aanbod aangepast en gebruiksklaar gemaakt voor andere vrijwilligersorganisaties. Wij hebben de samenwerking met OneMelodie als positief ervaren.

Wieke-Aarts-Advies
Wieke Aarts Advies

Wieke Aarts Advies heeft ons geholpen met het opstarten van de Social Media en heeft ons getraind in het gebruik er van. Ze heeft onder andere kennis op het gebied van Twitter, Facebook, Linked In en WordPress.