‘VREDEVOL van BINNEN’ OneMelodie-Workshop

UITNODIGING Workshop ‘Vredevol van binnen’

Vrede is een prachtige waarde die we allemaal kennen en willen koesteren. Toch maken we regelmatig situaties mee waarin vrede en rustig zijn van binnen ver weg lijkt. Wat doet vrede met jou? Maak je bewust gebruik van de energie van vrede bij wat je zegt of doet? Vrede hoort toch bij elk van ons. Niet voor niets verlangen we naar vrede in ons leven. Zijn we vergeten hoe vrede in ons leven tastbaar te maken?

Hoe zou je VREDE in je dagelijks leven kunnen omschrijven:

Rustig zijn van binnen. Goede en positieve gedachten hebben over mijzelf en anderen. In harmonie leven met elkaar. Bron: Living Values Education**

Van 15 tot 23 september 2018 – de Vredesweek – is er dan ook  in veel plaatsen in Nederland via allerlei activiteiten extra aandacht voor Vrede.

Het museum voor Vrede en Geweldloosheid in Gouda heeft OneMelodie gevraagd in de Vredesweek een workshop in het museum te geven. Het thema van deze week is in Gouda ‘Persoonlijke ontwikkeling voor een betere wereld’.

In deze Vredesworkshop verkennen en wisselen we samen uit wat ‘Vredevol van binnen’ kan zijn en hoe je dat praktisch vorm kan geven in je leven. Aansluitend doen we een meditatieve ontspanningsoefening om vredevol en ontspannen zijn meer te ervaren.

Kom je ook? Wel even aanmelden via https://vredesweekgouda.nl/

Thema: ‘Bewust positief, Vredevol van binnen’.

Tijd: Woensdagmiddag 19 september 2018, 15 – 16 uur.

Adres: Museum voor Vrede en Geweldloosheid, Turfmarkt 30, 2801 HA Gouda.

Hartelijk welkom.

 

** http://www.livingvalueseducation.nl/

** Meer energie en waarde(n) in je leven? Neem elke dag ‘n Inspirientje!